Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda et parçası görmek

Rüyada vücudunda et parçası görmek

Rüyada vücudunda et parçası görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda et parçası gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada vücutta et parçası görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda et parçası görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bunun için her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun parçalandığını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sermaye elde edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan parça koparmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada et parçası düşürmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada üç parça et görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada parça et görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına inanılır.

Rüyada yüzünde et parçası görmek geleceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments