Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yüz yıkamak

Rüyada sabunla yüz yıkamak

Rüyada sabunla yüz yıkamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada sabunla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla yüz yıkamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak adını kirleteceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak lüks şekilde yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments