Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü yıkamak

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ölü yüzü yıkamak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü yıkadığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabunla yüz yıkamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments