Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kurtarmak

Rüyada tavuk kurtarmak

Rüyada tavuk kurtarmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, umutların yıkılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aileden ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada tavuk kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Rüyada tavuk kurtarmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada düşmanını kurtarmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizden birini kurtardığını görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden köpek kurtarmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı kurtarmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada sudan bebek kurtarmak kâbus gibi günlerin geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments