Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette tavuk görmek

Rüyada tuvalette tavuk görmek

Rüyada tuvalette tavuk görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinin yaver gideceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette tavuk gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada tuvalette tavuk görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk derisi yemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına inanılır.

Rüyada tavuk ciğeri görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtası görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada bozuk tavuk yemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızartılmış tavuk görmek aşık olacağına, gözünün yaşını sileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın tavuk görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hidayete ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments