Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen tavuk görmek

Rüyada yüzen tavuk görmek

Rüyada yüzen tavuk görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, istediği makama geleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzen tavuk gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada derisi yüzülmüş tavuk görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yüzülmüş tavuk görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Rüyada yüzen tavuk görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, deşarj olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk derisi yemek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kazancının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk civciv görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada tavuk göğsü yemek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu tavuk görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments