Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzülmüş kedi görmek

Rüyada yüzülmüş kedi görmek

Rüyada yüzülmüş kedi görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzülmüş kedi gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada kedi yüzü görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüzülmüş kedi görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi yüzerken görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzen kedi görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada suda yüzen kedi görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzlerce kedi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada denizde yüzen kedi görmek çekilen hasretin biteceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments