Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yüzerken görmek

Rüyada kediyi yüzerken görmek

Rüyada kediyi yüzerken görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yüzerken gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek çok büyük bir işe girileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi yüzerken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzlerce kedi görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada derisi yüzülmüş kedi görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yüzü görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzülmüş kedi görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada denizde yüzen kedi görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen kedi görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments