Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzlerce kedi görmek

Rüyada yüzlerce kedi görmek

Rüyada yüzlerce kedi görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzlerce kedi gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kediyi yüzerken görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzen kedi görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzülmüş kedi görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzen kedi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzlerce kedi görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, solan yüzünün güleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kedi yüzü görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments