Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yüzü görmek

Rüyada kedi yüzü görmek

Rüyada kedi yüzü görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yüzü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kedi yüzü görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek kırılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzen kedi görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzlerce kedi görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzülmüş kedi görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Rüyada kediyi yüzerken görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş kedi görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments