Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen kedi görmek

Rüyada yüzen kedi görmek

Rüyada yüzen kedi görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzen kedi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada denizde yüzen kedi görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada yüzlerce kedi görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yüzü görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş kedi görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kediyi yüzerken görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen kedi görmek haneye bereket geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments