Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saat almak

Rüyada sarı saat almak

Rüyada sarı saat almak geleceğe olan inancını yitireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı saat almak gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Rüyada sarı renk saat görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada sarı saat görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işarettir.

Rüyada sarı kol saati takmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada sarı saat almak isteklerinin gerçekleşeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet eder.

Rüyada altın sarısı saat görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli saat görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sarı kol saati görmek işlerinin kötüleşeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments