Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin kadın görmek

Rüyada sevmediğin kadın görmek

Rüyada sevmediğin kadın görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin kadın gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada sevmediği bir kadını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin kadın görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği kadını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada saçını seyrelmiş görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments