Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin insanı görmek

Rüyada sevmediğin insanı görmek

Rüyada sevmediğin insanı görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin insanı gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Rüyada sevmediğim insanı görmek yeterli kimse haline geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin bi insanı görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin insanları görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin insanı görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin bir insanı görmek zararın telafi edileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği insanları görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gelişim içine gireceğine işarettir.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments