Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biri görmek

Rüyada sevmediğin biri görmek

Rüyada sevmediğin biri görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, belki ölümler görüleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin biri gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada gelinlik seçememek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birine hediye almak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendirilmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle sarılmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek zorluğa düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin öğretmen görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin bir erkeği görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments