Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, zarar etmeyeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Rüyada parmağındaki yüzüğü çıkarmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Rüyada yüzüğü parmaktan çıkarmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağından yüzük çıkarmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalettir.

Rüyada parmaktan yüzük çıkarmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments