Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerinin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek ümitsizliğe, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelen misafiri istememek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments