Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük aldırmak

Rüyada yüzük aldırmak

Rüyada yüzük aldırmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Rüyada yüzük aldırmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüzük aldırmak zamanının boşa gideceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada böbreğini aldırmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri aldırmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, para yatıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye abdest aldırmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments