Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, belalı insanlara denk geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını aldırdığını gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çıkmaza gireceğine delalettir.

Rüyada kaşları aldırmak edilen duaların karşılığını bulacağına, adının fesada karışacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iple kaş aldırmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevindirici şeyler duymaya, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşını aldırdığını görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments