Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık dövmesi görmek

Rüyada balık dövmesi görmek

Rüyada balık dövmesi görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada balık dövmesi gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada balık dövmesi görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Rüyada babanın dövmesini görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada dövmesi olduğunu görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada yüzünde dövme görmek dünyasının bir anda değişeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments