Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptırmış birini görmek

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış birini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada başkasında dövme görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kola dövme yaptırmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birine dövme yapmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta dövme görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçici dövme görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, mal mülk kazanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments