Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın dövmesini görmek

Rüyada babanın dövmesini görmek

Rüyada babanın dövmesini görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada babanın dövmesini gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada babanın dövmesini görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada dövme görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme görmek işsizin iş bulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada başkasında dövme görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada dövmeli adam görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden dövme görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada timsah dövmesi görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments