Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü siyah insan görmek

Rüyada yüzü siyah insan görmek

Rüyada yüzü siyah insan görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına yorulur.

Rüyada yüzü siyah insan gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulur.

Rüyada yüzü siyah insan görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan yüzlü insan görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş insan görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments