Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek çok sıkıntı çekeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzü siyah insan görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek zafer elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insan yüzlü köpek görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzü görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Rüyada derede yüzen insan görmek kısmetsizlik yaşayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments