Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak bozuk para görmek

Rüyada parlak bozuk para görmek

Rüyada parlak bozuk para görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hayallerine ulaşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kötü sözler duyulacağına işaret eder.

Rüyada parlak bozuk para gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada parlak bozuk para görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak para görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk parayı birine vermek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para ve altın görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk eski para görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para biriktirmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının da son bulacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada poşette bozuk para görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments