Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtülü kadınlar görmek

Rüyada örtülü kadınlar görmek

Rüyada örtülü kadınlar görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, fakirlik yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kişinin rahat edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Rüyada örtülü kadınlar gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, endişelerin son bulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, eline para geçeceğine inanılır.

Rüyada örtülü kadınlar görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz örtülü kadınlar görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil örtü vermek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments