Rüyada siyah yüzlü kadın görmek

Rüyada siyah yüzlü kadın görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların aşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah yüzlü kadın görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü siyah görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün siyah olduğunu görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir yüz görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top