Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yüzlü insan görmek

Rüyada kedi yüzlü insan görmek

Rüyada kedi yüzlü insan görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yüzlü insan gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek elinin bolluğa kavuşacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, acılarını dindireceğine delalet eder.

Rüyada kedi yüzü görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada denizde yüzen kedi görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzülmüş kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kediyi yüzerken görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sürekli yerinde sayacağına, elinin darlaşacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen kedi görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzen kedi görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments