Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin zeytinyağı görmek

Rüyada zeytin zeytinyağı görmek

Rüyada zeytin zeytinyağı görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine alamet eder.

Rüyada zeytin zeytinyağı gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada zeytin ve zeytinyağı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada zeytin zeytinyağı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada zeytinyağı içmek sorumlu tutacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı satın almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada zeytinyağı tenekesi görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, maddi gücünü yitireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments