Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık çorbası içmek

Rüyada balık çorbası içmek

Rüyada balık çorbası içmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurlu günlerin geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık çorbası içmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada balık çorbası içmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işkembe çorbası içmek umutların yıkılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu çorba içmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada un çorbası içmek hastalıkların sona ereceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantı çorbası içmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi çorba içmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada düğün çorbası içmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments