Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un çorbası içmek

Rüyada un çorbası içmek

Rüyada un çorbası içmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada un çorbası içmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Rüyada un çorbası içmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hayallerinin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada un çorbası yemek bol kazanç elde edeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada un çorbası yapmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada kepçeyle çorba içmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinçli çorba içmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı çorba içmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Rüyada işkembe çorbası içmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments