Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün çorbası içmek

Rüyada düğün çorbası içmek

Rüyada düğün çorbası içmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına inanılır.

Rüyada düğün çorbası içmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada düğün çorbası içmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada düğün çorbası görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada düğün çorbası pişirmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çorba içmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kurulu düzenin bozulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kepçeyle çorba içmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada lahana çorbası içmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada işkembe çorbası içmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments