Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nefes üflemek

Rüyada nefes üflemek

Rüyada nefes üflemek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, yeterli kimse haline geleceğine, sorunların gittikçe artacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada nefes üflemek gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada nefes üflemek rahat edeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada dua okuyup üflemek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşi üflemek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Rüyada ağzına üflemek sorunların büyük darbeler vuracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada doğum günü pastası üflemek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada toz üflemek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, gönlünce harcama yapmasına işarettir.

Rüyada ağıza üflemek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada yaş pasta üflemek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments