Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır bir şey taşımak

Rüyada ağır bir şey taşımak

Rüyada ağır bir şey taşımak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, de elinin bollaşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ağır bir şey taşımak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada ağır bir şey taşımak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır çuval taşımak kime danışacağını bilemez olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada ağır valiz taşımak huzurlu günlerin biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret eder.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak zorlukların artacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır bebek taşımak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada ağır yük taşımak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments