Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzdeki kılları almak

Rüyada yüzdeki kılları almak

Rüyada yüzdeki kılları almak maddi çıkmazların biteceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, fakirlikten kurtulmaya, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada yüzdeki kılları almak gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada yüzden kıl yolmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl temizlemek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde kıllanma görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde kıllar görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek huzur ve saadet bulacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde kıl çıktığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzdeki kılları temizlemek şüpheli bir olay yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah kıl görmek ne yöne gideceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments