Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde irin görmek

Rüyada yüzde irin görmek

Rüyada yüzde irin görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde irin gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Rüyada yüzden irin çıkarmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, günahların da affolacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde irin görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden irin aktığını görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek imkanlarının artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sarı irin görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada sivilce irin görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden irin görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada irin çıkartmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments