Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzden tüy koparmak

Rüyada yüzden tüy koparmak

Rüyada yüzden tüy koparmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, saygınlık göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzden tüy koparmak gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzden tüy koparmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, verimli işlere gireceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada yüzde tüy görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Rüyada yüzden kıl almak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzde yara izi görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, keyfin bozulacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde sakal görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments