Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde şişlik görmek

Rüyada yüzde şişlik görmek

Rüyada yüzde şişlik görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, fedakârlıklar yapacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, şansızlığın kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde şişlik gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yüzde şişlik görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde et ben görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yüzde izler görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada yüzde damar görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde döküntü görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments