Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde et ben görmek

Rüyada yüzde et ben görmek

Rüyada yüzde et ben görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, ne yapacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yüzde et ben gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada yüzde et beni görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Rüyada yüzde et ben görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde ben görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada et beni görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah et beni görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı et beni görmek yaptığı işte sivrileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada et beni koparmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada et beni kopartmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments