Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde nur görmek

Rüyada yüzde nur görmek

Rüyada yüzde nur görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüzde nur gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Rüyada yüzde nur görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ömrün uzun olmasına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada yüzden kir çıkarmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yüzde çil görmek işlerin günden güne açılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzden irin çıkarmak feraha ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments