Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde çizgi görmek

Rüyada yüzde çizgi görmek

Rüyada yüzde çizgi görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bereketin ve karın artacağına, ün yapmayı başaracağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde çizgi gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada yüzde çizgi görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, asil kimselerden çıkacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Rüyada çizgili pijama görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret eder.

Rüyada kağıda çizgi çizmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine inanılır.

Rüyada alnında çizgi görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgi görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili kazak görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çizgi film karakterleri görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments