Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık koymak

Rüyada yastık koymak

Rüyada yastık koymak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yastık koymak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada yastık koymak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, daima zinde ve genç kalacağına inanılır.

Rüyada yün yastık doldurmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine inanılır.

Rüyada yastık altında altın görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada yastık ve yorgan görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada yastık içinde muska görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Rüyada yastık ve yatak görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayatının kolaylaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık altına para saklamak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments