Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yastık görmek

Rüyada sarı yastık görmek

Rüyada sarı yastık görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, prestij kazanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sarı yastık gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada sarı yastık görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yastığa sarılmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada turuncu yastık görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Rüyada duvar yastığı görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Rüyada kadife yastık görmek ticaretinin de bozulmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastıkta muska görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık savaşı yapmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments