Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz çevirmek

Rüyada yüz çevirmek

Rüyada yüz çevirmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz çevirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü çevirmek sorunların çabucak atlatılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yüz çevirmek içinin rahat edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüz çevirmek anne baba dualarının alınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başını çevirmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ters çevirmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, makamının sarsılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini çevirmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Rüyada rüşveti geri çevirmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments