Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüşveti geri çevirmek

Rüyada rüşveti geri çevirmek

Rüyada rüşveti geri çevirmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, çok zengin olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada rüşveti geri çevirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Rüyada rüşveti geri çevirmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada rüşvet yemek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüşvet almak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Rüyada polise rüşvet vermek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada parayı geri çevirmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada hediyeyi geri çevirmek büyük kazançlar sağlanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü çevirmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments