Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yalan söyleyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada yüzünü çevirmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Rüyada birine yüz çevirmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada yüz çevirmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına yorulur.

Rüyada bahçe çevirmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada arsa çevirmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada ip çevirmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada yüzük çevirmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments