Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü çevirmek

Rüyada yüzünü çevirmek

Rüyada yüzünü çevirmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, ona emek vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Rüyada yüzünü çevirmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada yüz çevirmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü çevirmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalettir.

Rüyada birine yüz çevirmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Rüyada çember çevirmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzük çevirmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet eder.

Rüyada kitap sayfası çevirmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet eder.

Rüyada parayı geri çevirmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments