Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz kılı aldırmak

Rüyada yüz kılı aldırmak

Rüyada yüz kılı aldırmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına tabir olunur.

Rüyada yüz kılı aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada yüz kılı aldırmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işinde verimsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak kılı aldırmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kıllarını aldırmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzden kıl aldırmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıl aldırmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments