Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını aldırmak

Rüyada koltuk altını aldırmak

Rüyada koltuk altını aldırmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına inanılır.

Rüyada koltuk altını aldırmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada koltuk altını aldırmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altında saç görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, iyi geçiminin biteceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında toz görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments