Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak şekil görmek

Rüyada yuvarlak şekil görmek

Rüyada yuvarlak şekil görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak şekil gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Rüyada yuvarlak şekil görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahat bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak şeker görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ayna görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak cisim görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlak ay görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, bol rızık sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yuvarlak masa görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak masada oturmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments